BURSA / OSMANGAZİ - Yunuseli Şehit Gürcan Ulucan İlkokulu

Yunuseli Şehit Gürcan Ulucan İlkokulu

Yunuseli Mah. Kutlukbey Cad.No 152/1 OsmangaziBursa
Vizyon
Okulumuzun Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi, kapsayıcı eğitimi ve farklılaştırılmış eğitim modelini temel alan,dijital çağa ayak uyduran bir kurum olmaktır.
Misyon
Okulumuzun misyonu mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan,ırkçılığa karşı, dijital becerilere yatkın,egüvenlik konusunda donanımlı,iş birlikçi çalışmaya istekli,paylaşımcı ve 21. Yy temel becerilerine sahip bireyler Yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Tam gün eğitim Derse giriş saati 09:00 Dersten çıkış saati 14:40
Ulaşım
OKULA ULAŞMAK İÇİN Heykelden B40 ve B40a, B25 Kent Meydanından 35H, Acemler Metro İstasyonundan B16a, B17, B17a Terminalden 97 , Üniversite ve Beşevlerden B24 otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Toplam 10 tane servisimiz mevcuttur.
Yunuseli tokilerin yanında
İlçe merkezi