BURSA / OSMANGAZİ - Yunuseli Şehit Gürcan Ulucan İlkokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

DUYURU VE GÜNDEMİ

Okulumuz Aile Birliği’nin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat:13:30’da okulumuz Konferans Salonu’nda aşağıdaki gündem ile yapılacaktır. Tüm velilerimiz ve ilgililere duyurulur.

26 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 13:30’DA YAPILACAK

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

1.                   Yoklama (Genel Kurula Katılan Velilerin Katılım Cetvelini İmzalamaları)

2.                   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunması

3.                   Okul Müdürü Kahraman BALIKÇI ‘nın Genel Kurula Hitap Etmesi.

4.                   Açık Oyla Veli Üyeler Arasından Bir Divan Başkanı ve Bir Kâtip Seçimi Yapılması.

5.                   Okul Aile Birliği Başkanı  Kübra SERBEST  ın Kurula Faaliyet Raporunu Okuması

6.                   Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Görüşülmesi ve İBRA edilmesi

7.                   Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVAN’a sunulması

8.                   Yeni Yönetim Kurulu Üyelerinin Seçilmesi (5 Asil ve 5 Yedek Üye)

9.                   Denetleme Kurulu Üyelerinin Seçilmesi (1 Asil ve 1 Yedek Üye)

10.               İhtiyaçların temini için gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulu’nun yetkilendirilmesi

11.               Okulun eğitim öğretim kalitesinin daha yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi

12.               Toplantı Sonunda Bütün Tutanak ve Belgelerin Yeni Yönetim Kuruluna Teslim Edilmesi

13.               Dilek ve Temenniler.

14.               Kapanış