BURSA / OSMANGAZİ - Yunuseli Şehit Gürcan Ulucan İlkokulu

May

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Toygar YOKUŞ rehberliğinde "Children Of The Digital Age" isimli eTwinning projesi kapsamında önemli bilim adamları ve çalışmaları konulu pilin mucidi Aleksandro Wolta ve pil konulu etkinlik yapmışlardır.

May

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Toygar YOKUŞ rehberliğinde "Children Of The Digital Age" isimli eTwinning projesi kapsamında "9 Mayıs eTwinning Günü" farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinlikler düzenlediler.

May

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Toygar YOKUŞ rehberliğinde "Children Of The Digital Age" isimli eTwinning projesi kapsamında "Kıtalar" konulu çalışma çerçevesinde Asya Kıtası ve özellikleri " konulu bir çalışma yaptılar.

May

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Toygar YOKUŞ rehberliğinde "Children Of The Digital Age" isimli eTwinning projesi kapsamında "13 Şubat Güvenli internet Günü" için farkındalık oluşturmak amacıyla kodlama ve boyama etkinlikleri düzenlediler.

May

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Toygar YOKUŞ rehberliğinde "Children Of The Digital Age" isimli eTwinning projesi kapsamında tükettiğimiz geri dönüştürülebilir malzemeden çeşitli materyaller yaparak farkındalık oluşturdular.

May

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Toygar YOKUŞ rehberliğinde "Children Of The Digital Age" isimli eTwinning projesi kapsamında 09-24 Ekim Code Week etkinlikleri düzenlediler.

May

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Toygar YOKUŞ rehberliğinde "Children Of The Digital Age" isimli eTwinning projesi kapsamında fosil boyama etkinliği yaptılar.

May

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Toygar YOKUŞ rehberliğinde "Children Of The Digital Age" isimli eTwinning projesi kapsamında web2.0 araçları kullanarak öğrenci tanıtım etkinlikleri gerçekleştirdiler.

May

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Toygar YOKUŞ rehberliğinde "Children Of The Digital Age" isimli eTwinning projesi kapsamında okulumuzda çalışmalarına başlamışlardır.

Nis

Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisinde okulumuz 2-L sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mustafa Çelik rehberliğinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in ve meclis üyelerinin koltuklarına oturarak Bursa’nın geleceğine ilişkin kararlar aldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Nis

Okulumuzda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılmış olan karate kursuna katılıp başarı gösteren öğrencilerimiz yapılan törenle sertifikalarını aldılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü töreni düzenlendi.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi dersi öğretmeni Sümeyye SAKA rehberliğinde yürütülen Kur'ân-ı Kerîm (Elifba) Okuma Kursu bitiminde öğrencilerimizle etkinlik düzenlenmiştir.